MODA / Vesti

Vesti

Postigla upola mlađi izgled: Dženifer Aniston izgleda kao u najboljim danima serije “Prijatelji”

Uprkos nebrojenim glumačkim ulogama koje je Dženifer Aniston preuzela u decenijama nakon emitovanja serije “Prijatelji“, ona će nas zauvek podsećati na svoju ulogu Rejčel Grin.

52-godišnja glumica pojavila se početkom nedelje u zapadnom Holivudu u ležernom izdanju kojim je potpuno kanalisala svoj imidž “devojke iz susedstva”.

Zvezda “Jutarnjeg šoua” viđena je kako nakratko izlazi sa lokacije sa svojim dugogodišnjim publicistom, Stivenom Huvaneom.

Džen je ponela savršeno jednostavni outfit kojem se ništa ne bi moglo ni dodati – a ni oduzeti.

Osnova njenog stajlinga bile su svetloplave farmerice ravnog kroja te basic crna rolka koju kao odevni predmet ove sezone ne prestajemo da primećujemo gde god da se okrenemo.

Dženifer je izgledala potpuno blistavo i sveže u ovom looku koji je nadogradila smeđim teddy kaputom i Guči “Diana” torbom u crnoj boji i sa legendarnim ručkama od bambusa koje su dale dozu ekstravagancije i luksuzni finiš čitavoj kombinaciji.

Gornji deo je uklopila sa parom crnih čizama od prevrnute kože i time je zaokružila ceo outfit.

Poznato je da Dženifer vežba pilates već godinama, a o njenoj skincare rutini trebalo bi napisati poseban tekst jer je nenametljivo mladalački izgled glumice zaista veoma inspirativan za videti.

U galeriji pogledajte fotografije ovog izdanja Dženifer Aniston koje možete iskopirati ove jeseni ili zime, budući da je sastavljen od komada čije se high-street verzije zasigurno mogu pronaći i kod nas.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević