Predimenzionirana košulja: Kako je kombinovati prema letnjim trendovima?

Prevelika košulja od platna ili pamučne tkanine je obavezna za leto. Predlažemo vrhunske kombinacije sa predimenzioniranom košuljom u glavnoj ulozi.

Sa pantalonama i mokasinama

Ako u svojoj kolekciji imate preveliku košulju sa obimnim rukavima, vrlo lako je možete nositi sa muškim chino pantalonama i takođe sa muškim mokasinama. Na ovaj način balansirate muške i ženske komade u istom stilu.

Kao off-shoulder top

Da biste usvojili stil prave Parižanke, ostavite gornja dugmad otvorena na košulji i kombinujte je sa farmerkama i torbom od mrežice.

Prevelika košulja vezana u struku sa biserima

Možda kombinacija bele košulje i ogrlice sa biserima zvuči konzervativno, ali definitivno se može uvrstiti u moderan izgled. Dovoljno je da košulju vežete u čvor, dodate lančiće i zlatni nakit u svoj stil i na taj način ona automatski dobija moderniji izgled.

Prevelika košulja i midi suknja

Midi suknja je na spisku ovih komada koji ne bi trebalo da nedostaju u ormaru. Zajedno sa prevelikom košuljom, rezultat je zaista elegantan i idealan look za svaku priliku, od kancelarije do noćnog provoda. Podvijte rukave u visini lakta i upotpunite stajling visokim potpeticama.

Prevelika košulja i sportski šorts

Danci se usuđuju na ovu kontradiktornu kombinaciju i rezultat je definitivno super cool. Umesto širokih šortseva, možete nositi biciklističke.

Boho košulja

Čak i boemske devojke mogu nositi košulju, pod uslovom da ima karnere ili trake i sve one elemente koji daju opuštenost stajlingu.

Nosite košulju kao haljinu

Ako je košulja duža, možete je nositi i kao haljinu. Stil koji smo videli na modnoj reviji Valentino.

Prevelika košulja i teksas bermude

Nosite košulju preko majice i bermuda. Kada su dani hladnija, košulja će izgledati kao „mantil“.

Prevelika košulja i grudnjak

Ako je grudnjak dovoljno hrabar izbor za vaš stil, nosite ga u kombinaciji sa predimenzioniranom košuljom i dozvolite da se samo nazire.