Prelepo izdanje pevačice Adel o kome svi bruje

Kritičari su oduševljeni ovom bajkovitom haljinom.

Otkada je Danijel Rouzberi preuzeo kormilo modne kuće Skjapareli u 2019. godini, dramatični izgledi njegovih modela šokirali su, ali i oduševili modni svet. Nakon dramatičnog izgleda Lejdi Gage na inauguraciji predsednika Džo Bajdena i senzacionalno ukrašene haljine “pluća” Belle Hadid u Kanu, na dnevni red stigao je Holivud.

Ovog vikenda, na uglednom događaju sa svojim sada zvaničnim partnerom Ričom Polom, Adel je nosila crnu Skjapareli toaletu sa detaljima preko ramena poput oblaka koja je potpuno očarala sve prisutne, ali i modne kritičare.

Pevačica moćnog glasa objavila je na Instagramu seriju odabranih fotogarafija koje prikazuju njenu skulpturalnu haljinu i smele naušnice koje je izabrala da upotpuni siluetu starog Holivuda. Slatki biseri u zlatnim zubima simbolizuju upravo intrigantne motive u srcu skjaparelijevog  nadrealističkog glamura: uho, oči, nos, usne i ….

Rouzberi i Adel su savršen spoj jer je kreatorov rad savršen za ženu koja je oduvek išla svojim putem, umesto da igra po pravilima muzike ili industrije slavnih. „Želim da napravim alternativnu kuću visoke mode“, rekao je dizajner iz Teksasa, osporavajući tradicionalne kodove pariških modnih dizajnera i transformišući modu u elemente prave fantastike.

Prevucite tri fotografije Adelinog posta na Instagramu i na poslednjoj pogledajte jedan od primera za hashtag #couplesgoals. Bennifer, ko?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Priredila: Natalija Knežević

Foto: Instagram