Preskupo? Dženifer Lopez u nebo plavoj Valentino haljini

Monohromatski izgled uvek je siguran način da postignete željenu efektnost bez mnogo truda, ali trebalo bi svakako imati u vidu da sa insistiranjem neretko može da se pogreši. Total look-ovi vrlo lako mogu skrenuti u pogrešanom pravcu. 

Sve je stvar doziranja, a kada je u pitanju ovaj monohormatski izgled za koji se latino diva opredelila  tokom posete Diznilendu sa Benom Aflekom i njihovom decom, onda je u pitanju odgovarajući odabir kolorita. U ovom slučaju to je nežno plava nijansa.

Pre par dana pevačicu smo mogli videti u bež izdanju od glave do pete, a kako zaboraviti OVU nestvarnu haljinu sa Eli Sab potpisom u kojoj se pojavila odmah nakon povratka sa kruzinga po Mediteranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Baš kada je Elie Sab haljina u pitanju vrlo lako je bilo otići predaleko, ali Jennifer je (svakako uz dragocenu pomoć stilista) uspela da prikaže ovaj model na pravi način.

Kada je u pitanju njeno poslednje pojavljivanje u monohromatskom stilu, za uspeh je pored A kroja koji naglašava liniju tela i njene savršene obline, najviše zaslužna bajkovito plava svetlo plava boja sa primesom sivog podtona

U pitanju je model koji potpisuje jedna od pevačicinih omiljenih modnih kuća – Valentino, a model je I dalje dostupan za online kupovinu, dok mu je cena vrtoglavih 3.270 evra.

Stajling je upotpunjen odgovarajućim aksesoarima, upečatljivim sandalama na štiklu u plavoj boji sa potpisom Femme LA brenda, te belom kožnom tašnicom.

Tekst: M.B.

Foto: Profimeda