Puma predstavlja novu letnju kolekciju u saradnji sa Mr. Doodle

Sportski brend PUMA i Mr. Doodle sarađivali su i predstavili novu letnju kolekciju koja uključuje odeću, patike i modne dodatke.

PUMA ulazi u svemir Mr.Doodle-a da zajedno istražuju. PUMA logotipi i grafike obuhvataju ručno nacrtan stil Doodle, dok Mr.Doodle čini da njegovi likovi otkrivaju svet sporta. Rezultat je mladalačka, živahna, razigrana kolekcija sa skrivenim porukama i detaljima tokom čitavog dizajna. Kolekcija sadrži uniseks obuću, odeću i dodatke. Većina komada je u paleti crne i bele, sa akcentima u narandžastoj, ljubičastoj i nijansi lavande.

Sam Cox, engleski umetnik poznatiji kao Mr.Doodle, otkrio je svoju ljubav prema pisanju i crtanju u ranoj mladosti. Ono što je započelo kao uobičajeno pisanje iz detinjstva, od školskih knjiga do nameštaja njegovih roditelja, od tada se razvilo u ne samo uspešnu karijeru, već i potpuno novi svemir nazvan DoodleWorld. Njegovi crteži često se opisuje kao „Graffiti Spaghetti“.

Modeli Sky LX Low, RS-2K, Cali Wedge, Leadcat 20 i Mile Rider dobili su razigrani izgled za kolekciju PUMA x Mr.Doodle. Jakna PUMA x Mr.Doodle jedan je od najunikatnijih komada u kolekciji; može se nositi kao obična crna jakna s malim ukrasima doodle ili obrnuto sa sveobuhvatnim printom nadahnutih sportom.

Kolekcija PUMA x Mr. Doodle biće dostupna od 18. avgusta na zvaničnom veb sajtu brenda.