MODA / Vesti

Vesti

Nikol Kidman najnovijim fotografijama oduzima dah u providnoj zlatnoj haljini

Set fotografija koje je australijska glumica podelila na svojim društvenim mrežama odišu holivudskim glamurom. Stajlinzi su istakli njenu vitku figuru i apsolutni seksipil, dok su prepoznatljive, neukrotive riđe lokne, kojima se nedavno vratila, prikazale njenu prirodnu lepotu.

Na prvoj slici, rađene za američko izdanje Harper’s Bazaara, Nikol leži na podu raširenih ruku u zlatnoj haljini, koja se u donjem delu potpuno providi, stavljajući fokus na njene vitke, duge noge. Ovom postavkom neodoljivo je podsetila na boginju Veneru koja akcentuje svu lepotu oblog ženskog tela i prirodnih uvojaka.

U ovom maniru, puštene kose ostala je i na preostalim fotografijama, dok su se, ništa manje božanstveni outfiti smenjivali: od blještave mini zlatne haljine, preko crnog trendi kaputa ispod kog glumica ne nosi ništa, do svetlucavo-srebne uske toalete i na kraju vibrantno crvene košulja-haljine od svile.

Moramo odati priznanje Nikol, jer i sa 54 godine i dalje ima puno toga da iskaže.

Ovom prilikom otkrila je da je u brak sa Tom Kruzom ušla veoma mlada, sa kojim je usvojila dvoje dece: Belu (28) i Konora (26), te da je u sadašnjem mužu Kitu Urbanom pronašla ljubav i stabilnost. U ovom braku dobila je dve ćerke: Sandej Rouz (13) i Fejt Margaret (10).

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović