Top 10 Rijaninih najboljih stajlinga svih vremena

Nedavno najavljeni povratak na scenu mora se proslaviti, a nema veće počasti nego izdvajanje najboljih autfita koje je pevačica ponela.

Robin RIjana Fenti je (ne)krunisana kraljica svega. Industrije lepote, oblačenja, muzike, neposrednosti i mnogo toga još.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Pre samo par dana, posle 6 godina uspela je da izbaci novu pesmu pod nazivom “Lift me up”, koju je snimila kao jednu od pesama za film “Black Panther: Wakanda Forever”, na čijoj se premijeri nedavno pojavila sa ocem svog deteta, reperom A$AP Rokijem u zanosnoj Rick Owens kreaciji.

Njen izostanak sa muzičke scene, nadomešćivala je pojavljivanjem u besprekornim stajlinzima koje gotovo niko ne može da ponese na način na koji ona čini. Ne smemo zaboraviti njena pojavljivanja na prestižnoj Met Gali, gde svake godine zadaje domaći zadakat ostalim gostima.

Bila je Papa, bila je kineska princeza, bila je gotik kraljica i mnogo toga drugog, a svaki put fotografi na crvenom tepihu se tuku ko će bolje napraviti njenu fotografiju.

Kako bismo proslavili Rijanin, za sada mali povratak na muzičku scenu, odlučili smo da napravimo rekapitulaciju 10 najboljih izdanja ove pevačice sa Barbadosa i na taj način se pripremimo za još muzike koju se nadamo da nam sprema budući da je najavila da će nastupati na Superbowl polufinalu početkom naredne godine.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia