Da li je ovo najslađa stvar ikad? Riz Viterspun u uparenom outfitu sa svojim kućnim ljubimcem

Čini se da niko više od 45-godišnje zvezde serije “Big Little Lies” ne voli da uparuje stajlinge. Najčešće to radi sa svojom mini verzijom, ćerkom Avom Filip, no ovog puta glumica je uspela da nas oduševi višim nivoom slatkoće koordinisanih outfita sa svojim psom – Mini Perlom.

U trendi belim rolkama na crne pruge Riz se smešila kameri, držeći u rukama francuskog buldoga, kom se, izgleda ovo stilizovanje i nije toliko dopalo. Bilo kako bilo, ova fotografija koju je glumica postavila na svom instagram profilu oduševila je javnost, dok je njena ćerka prokomentarisala: “Da li sada i ja treba da kupim džemper na pruge?”

Iako nas je ova fashion fotografija holivudske zvezde i njenog krznenog prijatelja u potpunosti osvojila, ne možemo poreći da joj usklađivanje odeće sa Avom ipak najbolje ide. Na kraju krajeva, njih dve izgledaju skoro po identično što svemu daje još veći smisao. 

Prošlog decembra, Božić su dočekale u istovetnim prazničnim džemperima, držeći iste šolje u rukama, dok im se čak i make up podudarao.

 

Foto: Instagram

Priredila: T.M.