Šajlo Džoli-Pit: Od priča da će promeniti pol do imitacije najpoznatijih stajlinga mame Anđeline

Make-over o kom bruji internet.

Porodica Džoli mesec oktobar je posvetila promotivnoj turneji za Anđelinin novi film o superherojima “Večiti”, kao što smo već pisali ovde.

Za pojavljivanja svoje dece na crvenom tepihu, 46-godišnja glumica je otvorila vrata svog ličnog garderobera te dala pristup ikoničnim toaletama koje je slavno nosila na najvećim događajima.

Nakon što je 16-godišnja Zahara dospela na naslovne strane portala jer je ponela Anđelininu haljinu Eli Sab sa dodele Oskara 2014, 15-godišnja Šajlo imala je svoj modni trenutak u Dior haljini.

Naime, ćerka koju je glumica dobila u braku sa Bredom Pitom, nastavila je da okreće leđa tom-boy stilu te iznela reintrepretiranu verziju haljine svoje majke, koju su za londonsku premijeru skratile iz originalne maxi dužine u chic mini.

Šajlo je izgledala divno u crno-beloj haljini sa krupnim printom cveća koje je uparila sa jednostavnim crnim baletankama.

Ranije, Anđelina je govorila o Šajloinom androgenom smislu za oblačenje, rekavši da njena ćerka sebe smatra “jednom od braće”.

Ona želi da bude dečak“, rekla je za Vanity Fair 2011. i dodala: “Oblači se kao mali frajer. Ona voli trenerke, voli odela.”

Još 2008. godine otkriveno je i da je Šajlo tražila da je od svoje druge godine oslovljavaju kao Džon.

Pre godinu dana, izvor je rekao kako je Bredtako ponosan na Šajlo i na ono što je postala. On voli što je uvek ostala verna sebi i dobra prema svojoj braći i sestrama.

U galeriji pogledajte kakve je tinejdžerske kombinacije sa haljinama neretko u kombinaciji sa patikama (koje su i dalje ostale njen zaštitnički znak) Šajlo nosila na nedavnim premijerama, ali iz fotografije iz njenog ranog detinjstva.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević