Sama svoj ambasador: Viktorija Bekam u drugačijem jesenjem outfitu koji je lično kreirala

Napuštajući Mark hotel na Upper East Side-u, modna dizajnerka uočena je u cvetnoj haljini, donoseći nam još jednu sjajnu inspiraciju za jesenji outfit. Poslednjih dana ulice Njujorka poslužile su joj kao pista za predstavljanje svojih najnovijih kreacija i modnih kombinacija u sopstvenoj režiji.

Ovog puta, u svom dizajnu od glave do pete, prošetala je midi haljinu floralnog dezena sa umetnutim naramenicama. Za jesenji look, ispod nje obukla je bordo rolku – koju takođe lično potpisuje, dok je uzak struk istakla stilizujući ga braon kožnim kaišem, koji je nonšalantno privezala.

Čitav izgled “podigle” su visoke potpetice u vibrantnoj boji žada i braon naočare za sunce – i ova dva komada nose Victorijin potpis.

Definitivno jedan od omiljenijih najnovijih stajlinga bivše spajsice, koji ćemo zasigurno kopirati, ali za slučaj da poželite da ponesete apsolutno iste komade, za Viktorija Bekam cvetnu haljinu biće potrebno da izdvojite oko 1700 evra, rolku 550 evra, cipele 520 evra i naočare za sunce 260 evra.

Blizi pogled na svaki detalj ponaosob ostavljamo vam u našoj galeriji.

Foto: Instagram

Priredila: T. Mišović