MODA / Vesti

Vesti

Sandale Chanel Velcro su hit leta

Hoćemo li ovog leta nositi sportske sandale na čičak brenda Chanel?

Sandale Chanel ukrale su reflektore tokom Nedelje mode u Kopenhagenu, ali viđene su na ulicama i pre toga.

Nakon što smo se navikli na apsolutnu udobnost u vreme karantina, da li bi trebalo očekivati da sandale postanu jedan od najvećih trendova ovog leta?

Velcro sandale jedan su od modnih predmeta o kojima ljudi često imaju pomešana osećanja. One su kategorisane kao jedan od „ružnih trendova“, ali su s druge strane, postale omiljeni dodatak modernim stajlinzima. Takođe žene ih obožavaju zbog udobnosti koju pružaju.

U svakom slučaju, pregledali smo profile modnih blogera i otkrili smo da bi sandale na čičak mogle u stvari biti sledeći veliki modni trend.

Total look u crnoj boji koji se sastoji od suknje i bluze čini da ove sandale na čičak izgledaju vrlo šik. Uz stalne toplotne valove širom Evrope, ništa ne donosi veće olakšanje kao sandale sa ravnim đonom. Da biste u potpunosti prihvatili trend anti-seksi mode (poznat i kao odbojnost za muškarce), pokušajte upariti sandale sa bermudama ili ženstvenim suknjama. Ukoliko ne volite modele u crnoj boji i izgledaju vam kao „tatine sandale“ Chanel ovaj model predlaže u krem boji sa logoom brenda, kao i u ženstvenim ružičastim tonovima.

Pogledajte našu galeriju fotgrafija i otkrijte kako trendi dame nose „ružne sandale“.