Sara Džesika Parker otvara butik umesto Manola Blahnika

Ukoliko ste voleli Keri Bredšo, onda znate za njenu ljubav prema Manolo Blahnik cipelama.

Nijedna epizoda serije „Seks i grad“ nije prošla bez lika kojeg glumi Sara Džesika Parker, legendarne Keri Bredšo koja odlazi u butik Manolo Blahnik, smešten u zapadnoj 54. njujorškoj ulici, kako bi umanjila svoju želju za kupovinom.

Hram za ljubitelje lepih cipele se zatvorio prošlog novembra. Danas ono što se činilo kao san postaje stvarnost: Sara Džesika Parker će otvoriti svoju prodavnicu cipela upravo tamo.

U novembru je zatvaranje prodavnica unelo kod fashionista potpuni nemir, ali sada je glumica i entuzijasta It Shoes – čak i u stvarnom životu – spremna da ponovo otvori butik sa svojim brendom SJP.
Prvi butik na Menhetnu će se nalaziti u istorijskom sedištu Manolo Blahnik u Njujorku. Butik je otvoren pre šest godina, a sada će u prizemlju bivšeg butika biti smeštena prodavnica na 120 kvadratnih metara sa spoljnom baštom.

Šta ćemo pronaći unutra?

Predivne elemente koji će istaknuti hrabre boje kolekcije, u potpunosti ručno rađene u Italiji, zajedno sa ponudom SJP dodataka, uključujući sunčane naočare, parfeme, sveće, knjige i peškire za plažu. Zvezda će takođe otvoriti korporativne kancelarije i novi salon u susednim prostorijama.

“Novi dom koji ima emotivnu vrednost iz više razloga”, rekla je Sara Džesika Parker na svom Instagram profilu.

A kako i ne razumeti: samo treba sačekati april, kada će se na dnevnom redu za sve ljubitelje „Seksa i grada“ pojaviti nova adresu za kupovinu.

thetrendspotter.net