Sara Jo zna gde se kupuju najlepše ženske čizme

Crne, braon, kožne, moto ili pak elegantne i ženstvene – gležnjače su temelj našeg jesenjeg ormara i pravo je vreme da istražimo ponudu u trgovačkim centrima. Najlepše modele po prihvatljivim cenama ove smo jeseni pronašli u Deichmannu i jedva čekamo da isprobamo sve mogućnosti kombiniranja.

Moto čizme za neustrašive dame

Farmerke, karirana košulja i pulover ili možda cvetna haljinica koju ste obožavali nositi leti, ovog puta uz dodatak kardigana ili prsluka za outfit koji odoleva hladnoći. Obe varijante savršeno će da izgledaju uparite li ih s modelom niskih čizmica na pertlanje kakve smo pronašli u Deichmannu. Ove jeseni u trendu su upravo modeli pomalo grunge stilaglomazni đon i modeli od crne kože.

Čelsi je uvek dobra ideja

Čelsi modeli uvek nas asociraju na prefinjene stajlinge inspirisane akademskim stilom kakav viđamo na prestižnim svetskim univerzitetima. Podjednako obožavane od strane žena i muškaraca, čelsi gležnjače proveren su odabir za sve one koji svojim jesenjim kombinacijama žele da podare malo ozbiljnosti i asociraju klasični stil. U Deichmannu smo pronašli savršene čizmice, a zavisno od ostatka garderobe i modnih dodataka, možete da birate između modela u crnoj, bež ili braon boji.

Idealna visina potpetice

Ako ste spremni da u jesen zakoračite u stilu, možda je vreme da kolekciju obogatite novim modelom gležnjača s potpeticom. Jesen je ubrzano vreme i čini nam se da smo stalno u pokretu, pa je najbolje da posegnete za nekim od modela srednje visoke ili blok potpetice, ali Deichmann se opremio i modelima za žene koji baš nikada ne odustaju od potpetica. U modelima koje smo pronašli u Deichmannu udobnost i stil su zagarantovani!

Svoje favorite među mnogobrojnim modelima plitkih čizama u novoj Deichmann kolekciji pronašla je i pevačka zvezda Sara Jo – nova ambasadorka Deichmanna! Najtraženiji trendovi i udobnost koju nudi Deichmann obuća omiljeni su deo novih kolekcija, pa nije ni čudo šta se zvezda teško odlučila za samo jedan model.

Deichmann je i ove jeseni savršena destinacija za kupovinu najtraženijih sezonskih modela obuće. Na police su upravo pristigli komadi iz nove kolekcije, pa je sada pravo vreme da se uputite u obližnji Deichmann i pronađete idealan par kvalitetnih, toplih i udobnih čizmica i gležnjača!

Foto: Promo

Tekst: Promo