grazia

Vesti

Šarliz Teron, Kara Delevinj, Paris Goebel: Dior pokreće seriju intervjua o izuzetnim ženama našeg doba

#DIORSTANDSWITHWOMEN

Dior je najavio lansiranje velikog projekta, čiji je cilj motivisati žene širom sveta da se razvijaju, postižu velike uspehe i dele iskustva sa drugima. Među pozvanim heroinama: poznata glumica Šarliz Teron, Li Bingbing, Golšifte Farahani, Jalica Aparisio i Lejna Blum, supermodel Kara Delevinj; plesačica i koreografkinja Paris Goebel, fotografkinja Pamela Tulisio, profesorka Marina Kavazana, koja je, prema brendu, postala jedan od „pionira u genskoj terapiji“.

Kao što vidite, ne samo holivudske zvezde, već i nepoznate vrlo talentovane žene složile su se da podele svoje priče, ispričaju o događajima iz svog života koji su ih oblikovali i odredili sudbinu.

Jalica Aparisio

Meksička glumica koja se proslavila širom sveta zahvaljujući učešću u snimanju filma Alfonsa Kuarona "Roma". Njena debitantska uloga bila je nominovana za Oskara 2018. godine. U svom videu devojka govori o svojoj ulozi ambasadora dobre volje UNESCO-a, pomažući ljudima iz domorodačkih zajednica, snovima o univerzalnoj jednakosti i jednakim pravima. Zajedno sa Šarliz Teron, ona takođe podržava inicijativu pomažući mladim južnoafričkim studentima koji sanjaju o uspehu.

Kara Delevinj

"Kada se osvrnemo na poreklo naše kulture, postaje nam jasno da su nam mnoge neverovatne žene koje su živele pre nas dale svoje nasleđe, otvorile put ka tome da budemo slobodne, jake i uspešne. Učinili su to tako da danas nismo ograničene konvencijama, bilo kojim okvirom. Pružile su nam priliku da budemo nepopustljive - da budemo svoje“.

Lejna Blum

Lejna Blum je prvi crni transrodni model koji je krasio naslovnice nekoliko sjajnih časopisa. Kao uspešna glumica i model, ona personifikuje kolektivnu sliku slobodne osobe koja je uspela da prevaziđe sve životne poteškoće i pronađe snagu da postigne uspeh. U svom intervjuu Lejna govori o tome kako je postala uzor hiljadama tinejdžera, kako ih inspiriše i kako je i sama nadahnuta.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

Najbolji modni momenti sa crvenog tepiha u 2022.

Outfiti koji su ispisali modernu istoriju.

Vesti

Koliko odeće nam je zaista potrebno

Koliko god komada imali, nikada nemamo šta da obučemo, a ovo je prava cifra odevnih predmeta koje zapravo treba posedovati

Vesti

Veganska couture moda: Vini Harlou nosila haljinu napravljenu od kakaa

Dizajnerka Iris Van Herpen inspiraciju je našla u sladoledu.

Stil dana

Ovo je džemper sezone ako pitate Kendal Džener

Izgleda da je i u Los Anđelesu došlo vreme za slojevito oblačenje

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.