Šarlota Kaziragi je nova ambasadorka Chanel

Modna kuća CHANEL objavila je da će od 1. januara 2021. Šarlota Kaziragi postati nova ambasadorka i zvanični predstavnik brenda.

Ona će takođe biti zaštitno lice nove kampanje za proleće / leto 2021, koju su snimili fotografski dvojac Inez van Lamsveerde i Vinoud Matadin.

Charlotte je bila bliska sa CHANEL-om od malih nogu: još 2012. godine, prvi put se pojavila u filmu The Little Black Jacket: Chanel’s Classic Revisited by Karl Lagerfeld and Carine Roitfeld, o istoriji čuvene crne jakne od tvida.

Vrlo brzo će Viržini Viar, zajedno sa Šarlotom, predstaviti projekat pod nazivom Les Rendez – vous litteraires rue Cambon (Književni susreti na ulici Cambon). Tokom 2021. godine ovi tematski skupovi biće emitovani na sajtu CHANEL i društvenim mrežama kako bi okupljali žene pisce i glumice zajedno sa prijateljima kod kuće kako bi razgovarali i podelili jedinstvene vizije svog rada.

Prvi takav sastanak održaće se 26. januara 2021. godine u izložbenom salonu u ulici Rue Cambon, 31. Reklamna kampanja CHANEL za proleće-leto 2021. godine sa Šarlotom kao ambasadorkom kuće biće predstavljena 1. januara.