Savršen poklon za Dan zaljubljenih postoji: Izjavite ljubav partneru na italijanski način

Ljubav se slavi svakog dana. Iskazana sitnim ili nešto krupnijim gestovima, najlepša ljudska emocija najbolje se oseti kroz pažnju. Februar je mesec kada posebno akcentujemo ljubav učeći da obradujemo tu posebnu osobu u našem životu.

Zato je odabir poklona za Dan zaljubljenih jedan od najkomplikovanijih zadataka, jer reči „volim te“ dobijaju svoj oblik. Pa, šta je to sa čime ne možete pogrešiti – apsolutno nikada? Sa italijanskim kvalitetom!

Porodični brend Artioli, više od sto godina proizvodi liniju elegantnih cipela izrađenih od najfinije italijanske kože. Pri dizajniranju cipele razmišlja se o čoveku koji će je nositi – njegovoj građi, spoljnim temperturama, vrsti udobnosti koju će osećati u stopalu, do prozračnosti i čvrstoće oslonca, prekrivene fleksibilnošću dragocene kože – što samo zanatska proizvodnja može da garantuje.

Pri samoj izradi modela, prolazi se kroz tri faze: poetika, predmet i tehnika. Cipela se prvo oslikava, nagoveštava crtežima. Kada se dobije dizajn, na njemu se radi do najmanjih finesa kao na skulpturama. Kada se iznedri konačni dizajn, završava se izborom materijala koji će ga sastaviti.

Gde ih možete nabaviti?

Italijanski kvalitet sada je dostupan i na našem tržištu u ARTIOLI&CO radnji, koja razume potrebe modernog muškarca – i njegove dame. Zaštitni znak brenda su klasične muške Artioli cipele i čizme u omiljenim nijansama crne, braon i teget kože.

ARTIOLI&CO radnja u ponudi ima i udobne mokasine, ali i luksuzne patike za sportske tipove, koji preferiraju ležerniji stil, ali ne žele da odustanu od prefinjenosti i elegancije.

Ženski izbor cipela i čizama nudi najfinije i najaktuelnije modele ekstremno udobne obuće u kojoj nećete osetiti ni platformu, a ni potpeticu. Kako cipele uvek idu u paru sa torbama, na jednom mestu možete odmah napraviti svoje omiljene kombinacije najvažnijih modnih detalja svakog outfita.

Pored Artioli brenda ARTIOLI&CO radnja ima i druge luksuzne brendove kao što su Bogner, UGG, Liu Jo, Aigner, ToscaBlu, Run Of, Karl Lagerfeld, Lacoste.
 

Tekst: Promo

Foto: Promo