Scrunchie sandale: Novi letnji trend

Njihove trake podsećaju na scrunchies, ali održavaju minimalistički stil koji ih čini idealnim čak i za najjednostavniju letnju odeću.

Sandale su naša modna opsesija za leto, pa svakako želimo da upoznamo sve nove trendove pre nego što postanu viralne. Scrunchie sandale pripadaju ovoj kategoriji, koje, kako im samo ime govori, podsećaju na scrunchies trake za kosu. To je zato što kaiševi koji grle stopalo imaju elastičnost i nabore, baš kao i scrunchie.

U leto 2021. ovaj stil nalazimo na ravnim sandalama, kao i na papučama i sandalama sa visokom potpeticom, kako bismo mogli da usvojimo trend bez obzira na stil. Scrunchie sandale su zbog svoje pufaste linije udobne, ali i vrlo minimalističke, tako da se lako mogu pridružiti najjednostavnijim letnjim odevnim kombinacijama. Nije slučajno što ih srećemo u ormaru skandi devojaka.  

Nove moderne sandale kombinovaćemo sa laganim pantalonama i kaftanima, letnjim haljinama i bermudama, dok se u njihovoj ravnoj verziji mogu nositi na plaži umesto japanki.

Pogledali smo kolekcije brendova i izabrali sandale u najlepšim letnjim bojama i stilovima.