Senzacionalni izgled Zoi Kravic

Model je učestvovala online na reviji Saint Laurent i bila je u virtuelnom prvom redu.

Dok razmišljamo o tome kakav kupaći kostim i cvetnu haljinu poneti sa sobom za majske praznike, svetske kuće predstavljaju svoje zimske kolekcije. Ali u slučaju brenda Saint Laurent, svest o budućem hladnom vremenu ne vodi nas u melanholiju i depresiju, već naprotiv, ispostavilo se da je kolekcija toliko luksuzna da jedva čekamo da stvari krenu u prodaju.

Sama kolekcija u kojoj su glavnu ulogu imale metalik mini-haljine, rolke sa lureksom, kratke bunde, masivni nakit i duge tanke noge u mrežastim čarapama, bila je toliko epska da dan kasnije oduzima dah. Revija koju je vodio kreativni direktor brenda Enthoni Vakarello, odvijala se u pozadini zadivljujućih islandskih pejzaža i u nama je probudila neviđenu strast prema putovanjima.

Međutim, stvar nije bila ograničena na jednu lokaciju servera – gosti i devojke brenda postavili su virtuelne slike iz nove zimske kolekcije 2021. godine na svoj Instagram. I odeća Zoi Kravic na pozadini kalifornijskih palmi umesto leda i vodopada je jednako neverovatna. Ona je nosila belu mini suknju sa prslukom od pliša sa vrlo dubokim dekolteom i ogrlicom koja sadrži detelinu sa četiri lista koja je bila simbolična za modnu pistu.

Ovaj izgled kombinovala je sa mrežastim čarapama i crnim cipelama sa visokom potpeticom. Inače, na reviji je ovaj look predstavila ruska manekenka Sofia Steinberg, koja je imala sreće da bude jedan od modela pozvanih na Island.