Sijena Miler vraća boho stil u modu

Moda često dokazuje da je ciklična.

Trendovi koji su vladali početkom 2000-ih – farmerke sa niskim strukom, UGG čizme i kompleti Juicy Couture – vratili su se u prvi plan. Iako nostalgija ima svoja ograničenja, vredi se vratiti nekim njenim aspektima poput boho trenda. Najnoviji izgled Sijene Miler izgleda kao iz 2005. Noseći kratak teksas šorts, sa kaišem Isabel Marant i vojnom jaknom, učinila je da ulice Njujorka podsećaju na muzički festival Glastonbury.

Pre nego što je pandemija promenila raspored glavnih muzičkih festivala, devojke poput Sijene Miler, Kejt Mos i Alekse Čang šetale su noseći teksas šortseve, čizme i moderne sunčane naočare dok su uživale u muzici Kaiser Chiefs i Arctic Monkeys. Njihovi boemski outfiti su u velikoj meri uticali na modu, kao i pretvaranje festivala u stilska žarišta.

Dok Coachella okuplja cvetne venčiće i eteričnu odeću, Festival Glastonbury daje poznatim ličnostima priliku da neguju grunge stil, kombinujući majice bez rukava, velike kaiševe i masivne čizme.

Sijena Miller pronašla je način da i najjednostavniji komadi izgledaju skupo i stilizovano. Jednostavni elementi poput belih naočara Rag and Bone i predimenzionirani džemperi podsećaju na njen stil iz 2000. Zvezda je od tada nadograđivala svoj izgled, čineći male izmene u svojoj estetici i birajući sandale umesto čizama. Tako je uspela da oživi festivalski izgled na elegantan način i da nam ideje da ponovo upotrebimo sve boho komade koje već imamo u garderobi.