Sofija Milošević predstavila novu kolekciju haljina

Elegancija kao inspiracija

Internacionalni model i dizajnerka Sofija Milošević predstavila je svoju najnoviju letnju kolekciju svog brenda “Sofi Milo”. Kako kaže, inspiracija za novu kolekciju dolazi iz  elegancije letnjih večeri, a predstavljena je na slikovitim ulicama Pariza koje savršeno odražavaju duh i eleganciju nove linije.

Kolekcija obuhvata dvanaest potpuno novih modela koji su dizajnirani da odgovore na različite modne potrebe i stilove žena svih uzrasta. “Ova kolekcija je moj omiljeni projekat do sada jer je svaki komad kreiran sa idejom da svaka žena može pronaći nešto za sebe i osetiti se posebno i lepo”, izjavila je Sofija.

Svaki od modela je pažljivo osmišljen da kombinuje udobnost i stil, čineći ih idealnim za sve letnje prilike, od dnevnih događaja do večernjih izlazaka. Od sofisticiranih haljina koje ističu ženstvenost do modernih komada koji prate najnovije trendove, kolekcija By Sofi Milo nudi širok spektar izbora za svaku devojku ili ženu koja želi da svoj letnji izgled podigne na viši nivo.

Fotografije sa snimanja kolekcije u Parizu, koje su same po sebi umetnička dela, uskoro će biti objavljene na društvenim mrežama brenda, dajući kupcima ekskluzivan uvid u novu liniju.

Fotografije: Luss studio