Sonia Rykiel se vraća: novi vlasnici odlučni su da vrate nekadašnji sjaj modnom brendu

Prošlog leta postalo je poznato da se zatvara francuska modna kuća Sonia Rykiel.

Brend sada ima nove vlasnike: osnivači online prodavnice Showroomprive Erik i Majk Daian spremni su da započnu sve ispočetka. Od maja, brend je počeo da prikazuje znakove života na društvenim mrežama: prvi post sa samo raznobojnim prugama odmah je stekao puno lajkova.

Braća Daian žele da se fokusiraju na društvene mreže: sigurni su da će udahnuti novi život brendu i privući kupce. U isto vreme, braća su svesna snage odgovornosti koju su preuzeli na sebe, postajući vlasnici modne kuće. „Radi se o dizajnerki koja se zalagala za slobodu žena, branila je toliko vrednosti, napravila toliko neverovatnih stvari za svet mode – tako da nije u pitanju samo brend odeće“, kaže Erik.

Sledećeg meseca otvara se onlajn prodavnica. Braća su sigurna da će uspeti da privuku još više kupaca, jer prodaja na Internetu ne zavisi od teritorijalne lokacije i predlažu veliki izbor načina plaćanja. Na sajtu će biti dostupne stvari iz prethodnih kolekcija brenda i najnovija kolekcija, koja još nije imala vremena da bude objavljena. Nakon pandemije, ljudi će želeti da nose autentičnu odeću brenda sa pričom, prema Eriku i Majku. „Potrošači će se okrenuti kvalitetnim stvarima sa kojima se mogu poistovetiti. Brend poput Sonia Rykiel već govori nešto o vama kada nosite ovu odeću“, citira braću WWD.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Rykiel (@soniarykiel) on