Šoping vodič: 8 neodoljivih majskih komada

U MALOM VRTU

Ukrasite prste komadima nakita iz neodoljivo ljupke kolekcije Tajni vrt italijanskog brenda Pasquale Bruni. Cvetni motiv prstena daje ovom aksesoaru osećaj romantike, a svaka stilska kombinacija izgleda elegantno.

Prsten Pasquale Bruni

www.kazimirowa.rs

JASNA FORMA

Izvedena u formi polumeseca, tašna brenda Red Valentino nudi novu opciju i reinterpretaciju klasika. Model je domišljato nazvan To the Moon and Red i može biti dvojako nošen. Bilo da volite da nosite tašnu na ramenu ili sa kaišem u ruci, ova modna lepotica oduševljava lepotom svoje svedene pojave.

Tašna Red Valentino

56.190 dinara

D KAO DIESEL

Nije tajna da su se dvehiljadite vratile na velika vrata u modni svet. Top bez bretela jedan je od amblema ovog perioda. Italijanski brend Diesel sa Glenom Martensom na kreativnom čelu oberučke su prihvatili tendencije Y2K i predstavili reinterpretiranu modu sa edgy prizvukom. Savršen primer je top od rebrastog pamuka sa masivnim logoom.

Top Diesel

25.000 dinara

LINIJE STILA

Najnoviji model sandala brenda HUGO osvrće se na jasnu geometriju i definisan stil minimalizma. Sandale sa dva kaiša od kože predstavljaju simbol nepretencioznosti, a potpetica u formi piramide ovom aksesoaru daje na naočitosti.

Sandale HUGO

23.990 dinara

RETRO LEPOTICA

Naočare za sunce mega-brenda Celine šalju nas u stilski vremeplov. Optika mačkastog oblika neodoljivo podseća na estetiku pedesetih godina, kada su forme bile posebno akcentovane, oštre i pomalo nadahnute estetikom futurizma. Dočekajte leto sa optikom koja je u isti mah edgy i klasična, a u svakom trenutku besprekorne pojave.

 

Naočare za sunce Celine

40.000 dinara

URBANA LEPOTICA

Trendovi dolaze i prolaze, ali patike Air Jordan su tu kao simbol ulične kulture, ali i jedan od omiljenih modnih klasika. Njihova forma je prepoznatljiva, a sa svakom sezonom dobijaju na obilju novih koloracija. Ovog proleća red je na dramatičnu nijansu boje vina.

Patike Nike

18.000 dinara

U BESKONAČNOST

U malim, promišljenim detaljima je ključ dobrog stajlinga. Decentna narukvica od nerđajućeg čelika na jednom svom kraju nosi suptilnu poruku. Simbol beskonačnosti sastavni je deo dizajna ovog komada i namenjena je za sve one koji cene modne detalje koji traju i nose se sa svakim danom.

Narukvica Lotus

www.bpmsatovi.com

2.390 dinara

ZVEZDANO NEBO

Poput večernjeg neba posutog sa bezbroj zvezda, ukrasite se ove sezone meračem vremena inspirisanim upravo beskrajom. Michael Kors predstavio je merač vremena svedene forme čija je narukvica u stvari fokus. Napravljena od srebrnih šljokica ona simboliše lepotu nepreglednog.

Ručni sat Michael Kors

www.bpmsatovi.com

23.935 dinara

Priredio: Marko Mrkaja

Foto: Promo