Kako najbolje stilizovati duboke čizme pokazala nam je Kejti Holms

Nijedan drugi model cipela nije tako dobro dizajniran da odoleva hladnom vremenu, kao čizme – bilo da su vaš izbor postavljene gležnjače za dnevnu varijantu ili duboke, preko kolena za noć.

Kejti Holms prisustvovala je, pre par dana, predstavljanju Kejt Spejd kolekcije za leto 2022. u Njujorku, gde je pokazala jedan od najboljih načina za nošenje dubokih čizama.

Crnu košulja-haljinu Kejt Spejs (iz najnovije letnje kolekcije) kombinovala je uz par crnih kožnih čizama do kolena sa detaljima u vidu kristalnih ukrasa. Elegantnom belom torbom, napravila je kontrast crnom stajlingu. Statement čizme koje prikriva midi haljina šik su alternativa prenaglašenom nošenju ovakvog komada obuće uz, recimo, mini suknju.

To je trik velikih majstora za stilizovanje modela i na modnoj pisti: viđali smo ih ovako nošene na revijama Viktorije Bekam, Balenciage i Sportmaksa. Dakle, dok brišete prašinu sa svojih omiljenih dubokih čizama za predstojeće zimske mesece, razmislite o tome da ih uparite sa svojim dugim suknjama, a la Holms.

Foto: Instagram

Priredila: T. Mišović