Šta svi kupuju u poslednje vreme? Bottega Veneta minđuše u obliku kapljice!

Obično je to najnovija torba ili cipela vredna pažnje koja izaziva pomamu na modnoj sceni. Ove sezone, minđuše Bottega Veneta su obavezna stavka na svačijoj listi za kupovinu.

Lična asistentkinja za šoping slavnih, Gabrijel Voler otkrila je da je pomama za ovim minđušama među zvezdama toliko velika da je za samo 48h primila 100 zahteva za novoizbačenim draguljima brenda.

Šta je izazvalo iznenadno interesovanje? Kendal Džener privukla je ogromnu pažnju sa Bottega Veneta zlatnim parom naušnica na Otvorenom prvenstvu SAD 11. septembra. Istog dana, njena mlađa sestra Kajli napravila je selfi na Instagramu, hvaleći se istim modelom minđuša u srebrnoj verziji.

@sofsmartinez they have me in a chokehold #kendalljenner #kyliejenner ♬ Sensual Seduction – Snoop Dogg

Od tada, sestre Džener viđene su svuda sa svojim novim omiljenim parom minđuša. Rouzi Hantington-Vajtli i Bela Hadid su trendseterke koje su možda, takođe uticale na popularnost ovog komada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Ali te zvezde nisu jedini razlog zašto su ovi dragulji u obliku kapljice vode tako posebni. Još u februaru, omiljene minđuše debitovale su na pisti u prvoj kolekciji Metjua Blazija za modnu kuću.

Bottega Veneta krenuo je sa izradom kožnih torbi, tako da su dodaci suština onoga što etiketa najbolje radi. Sada, pored omiljenih torbi, možemo dodati ove nove naušnice na spisak Bottega Veneta aksesoara koji postaju kult.

Foto: Profimedia,Instagram

Priredila: T.M.