Šta treba znati o online festivalu Gucci

Gucci predstavlja novu kolekciju „OUVERTURE of Something that Never Ended“, u režiji kreativnog direktora Alesandra Mikelea, u sedam epizoda istoimene mini-serije.

Epizode će biti prikazane na GucciFest-u, inovativnom festivalu digitalne mode i filma koji traje od 16. do 22. novembra. Snimana u Rimu i u režiji Gusa Van Sant-a, ova serija od sedam epizoda predstavlja glumce u nadrealnom svakodnevnom životu.  

Sedam epizoda biće objavljivano svakodnevno u okviru festivala kao i ekskluzivno emitovanje na YouTube Fashion, Weibo, Gucci YouTube. Takođe sve epizode biće objavljene na namenskoj veb lokaciji GucciFest.com, postepeno otkrivajući novu kolekciju iz dana u dan.

Predstavljanje nove kolekcije nova je neobična priča koju je promovisao Mikele, a nije više ograničena starim konceptom sezonalnosti, što je bliže njegovoj kreativnoj viziji. Uz seriju “OUVERTURE Something that Never Ended”, GucciFest će prikazati i modne filmove u kojima učestvuje petnaest nezavisnih mladih dizajnera koji su, uz podršku modne kuće i Alesandra Mikelea, izabrani za predstavljanje svojih kolekcija.