Vesti

Šta treba znati o online festivalu Gucci

Gucci predstavlja novu kolekciju „OUVERTURE of Something that Never Ended“, u režiji kreativnog direktora Alesandra Mikelea, u sedam epizoda istoimene mini-serije.

Epizode će biti prikazane na GucciFest-u, inovativnom festivalu digitalne mode i filma koji traje od 16. do 22. novembra. Snimana u Rimu i u režiji Gusa Van Sant-a, ova serija od sedam epizoda predstavlja glumce u nadrealnom svakodnevnom životu.  

Sedam epizoda biće objavljivano svakodnevno u okviru festivala kao i ekskluzivno emitovanje na YouTube Fashion, Weibo, Gucci YouTube. Takođe sve epizode biće objavljene na namenskoj veb lokaciji GucciFest.com, postepeno otkrivajući novu kolekciju iz dana u dan.

Predstavljanje nove kolekcije nova je neobična priča koju je promovisao Mikele, a nije više ograničena starim konceptom sezonalnosti, što je bliže njegovoj kreativnoj viziji. Uz seriju "OUVERTURE Something that Never Ended", GucciFest će prikazati i modne filmove u kojima učestvuje petnaest nezavisnih mladih dizajnera koji su, uz podršku modne kuće i Alesandra Mikelea, izabrani za predstavljanje svojih kolekcija.

 

Povezane teme

Piste

Alberta Ferretti predstavila novu kolekciju na milanskoj Nedelji mode

Počela je milanska Nedelja mode. Nakon debija Kim Džonsa za Fendijevu liniju konfekcije, Alberta Ferretti je predstavila svoju kolekciju za sezonu jesen/zima 2021/2022.

Piste

Rimsko carstvo: Fendi kolekcija jesen/zima 2021/2022

Britanski dizajner Kim Džons prisetio se lične i važne priče prošlog meseca u okviru Nedelje visoke mode i prikazao je u svojoj debitantskoj kolekciji za Fendi.

Piste

Kaputi sa šljokicama i hipnotički otisci: kolekcija Prada FW21

Kolekcija jesen/zima Miucce Prada i Rafa Simonsa.

Vesti

Džemper sa košuljom + farmerke - stilska formula Irine Šajk

U iščekivanju nadolazećeg proleća, verovatno ste više puta pomislili šta ćete obući čim skinete jakne, kape i druge tople stvari.

Stil dana

Stil dana: čekamo proleće u pink tonovima

Zimu smo proveli u toplim džemperima i trenerkama.

Vesti

Tri boje koje će učiniti da vaša odeća izgleda skuplje

Pored kvaliteta materijala i kroja, boja je takođe važna prilikom odabira odeće.

Stil dana

Stil dana – ovog proleća nosimo kombinezone od eko kože

Kada kažemo kožni kombinezon, verovatno vam na pamet pada crno i usko kožno odelo za „žene mačke“.

Vesti

Cveće i puno crne: Emilia Wickstead FW21

Revija je održana u okviru londonske Nedelje mode.

Vesti

Insta izveštaj: kako fashioniste nose novu torbu Louis Vuitton Coussin

U oktobru 2020. godine modna kuća Louis Vuitton predstavila je svoju kolekciju proleće/leto 2021. godine, gde je pokazala novi model torbe nazvan Сoussin.