Stajling koji prolazi samo na ulicama Njujorka: Irina Šajk prošetala ćerku u pidžami

Ruska manekenka prava je majstorica autentičnih odevnih kombinacija.

Ruska manekenka Irina Šajk uslikana je u ponedeljak na Menhetnu u šetnji sa svojom prelepom četvorogodišnjom ćerkom Leom De Sen.

Majka i ćerka su često viđene kako šetaju po Velikoj jabuci i njihova bliska veza je očigledna. Prošle nedelje su fotografisane tokom šetnje u kojoj je malena Lea ukrala svu pažnju u mini Barberi haljini, dok je model nosila neupadljivi crni outfit.

Ovog puta, 35-godišnja manekenka ponela je effortless kombinaciju koja može izgledati kao da je jednostavno obukla ono u čemu je i spavala.

Naime, svilena crna bluza na kopčanje potpuno imitira kroj pidžame, a odgovarajuće pantalone u istom tonu samo su kompletirale ceo utisak.

Kontrasno, ćerka glumca Bredli Kupera i Irine Šajk, Lea, nosila je belu haljinu sa tilom i crni džemper, čarapice i cipele.

Da je ipak u pitanju jedna gradska kombinacija, Irina je pokazala odabravši klasični Barberi mantil, te modernu torbu sa zlatnim lancem i klompe koje su se polako nametnule kao jedan od trendova u departmanu obuće.

Naravno, za Ruskinju su, kao i uvek, krupne crne naočare must, a zbog pandemije koja još uvek traje, Irinu gotovo uvek viđamo kako poštuje mere prevencije noseći zaštitnu masku.

U našoj galeriji pogledajte kako su Irina i Lea izgledale ove nedelje u Njujorku.

Foto: Profimedia

Tekst: Natalija Knežević