Stil koji budi posebnost u ženi

Okrenuti se za stilizovanom ženom danas je vraški težak posao. Ne zato što za to treba hrabrosti, već zbog toga što je toliko mode u nama da teško razanajemo stil koji budi posebnost u ženi.

Modni kreatori i kuće za koje rade danonoćno smišljaju, kreiraju, brinu o detaljima i u svakom odevnom komadu skoro da možemo da nađemo deo sebe i svoje ličnosti i da kažemo – da, to sam ja, to je moj karakter, to je moj stil.

Pa kako onda u moru istih ili sličnih komada pronaći one koji kažu „u ovome se osećam posebno“? Zavirili smo malo u novu kolekciju kompanije P…S…Fashion za proleće-leto 2021. i otkrili pečat kraja jednog i početak još zanosnijeg stila koji nam od sada obećava da je svaki naredni dan poseban.

Slađana Pantović, modna direktorka ove kompanije koja slavi 25 godina poslovanja, otkrila nam je da je kolekcija proleće – leto pravi odraz kontradiktornosti svih dešavanja koja su nas opsedala proteklih meseci dok smo bili zatvoreni, sakriveni, mračni i uznemireni, a za sve to vreme maštali svoje snove. 

Nova kolekcija je u stvari paleta svega suprotnog, slobodnog, lepršavog, maštovitog, punog zanosa i jarkih boja koje su tu da nam podignu raspoloženja i unesu u svet mašte, cveća, pruga, neobičnih krojeva i totalno poletnog senzibiliteta. Ona označava period buđenja novog i posebnog, svežeg i mirisnog, lepršavog i optimističnog. Istovremeno,  nosi u sebi ozbiljnost i stabilnost koja nas je gradila godinama uz neprestane izazove koje srećemo na putu koji svaka od nas prolazi, koji stvara svaku ženu i ostavlja trag koji je čini posebnom.

Tu posebnost smo izdvojili kao suštinsko u nama, kao esenciju koju osećamo u našoj odeći i koju ostavljamo kao utisak  već u  prvom susretu sa novim ljudima u novim danima.  Upravo ta esencija je moć, ona nas hrabri i izaziva da budemo još izazovnije, još modernije, još ozbiljnije, još elegantnije, suptilnije i slobodnije.

P…S…Fashion proleće – leto  je još jedna kolekcija koja slavi tu moć!  U našim kreacijama već 25 godina uvek naglašavamo da je naša najveća moć da osetimo slobodu i vladamo impulsima koje doživljavamo sa osmehom.  To je ono što čini pravu i posebnu P…S… Fashion ženu koja ima svu moć ženstvenosti, elegancije i energije.

Sunce nam daje još više snage, više osmeha i više vremena, zato slobodno osetite i kombinujete pruge i boje, cveće i volane i opušteno uđite u svoj san.

https://www.psfashion.com/