Stižu “Jimmy Choo and KAIA” – cipele koje je dizajnirala model i influenser

Mladi model Kaja Gerber dizajnirala je četiri modela cipela sa brendom Jimmy Choo. Lansiranje kolekcije zakazano je za 2. februar.

Kaja Gerber, ćerka nezaboravne Sindi Kraford, u saradnji sa Jimmy Choo-om dizajnirala je ekskluzivnu kapsula kolekciju. Linija se zove „Jimmy Choo and Kaia“, i uključuje četiri modela cipela koje je model dizajnirala sa ciljem da pruži novu mladalačku interpretaciju pomešanu sa klasičnim kalifornijskim stilom.

„Dobila sam u priliku da radim sa Sandrom Čoi na kapsula kolekciji cipela i čizama. Bila mi je čast i stvarno sam uzbuđena zbog rezultata.“

Što se tiče kolekcije, Kaja Gerber rekla je da želi da stvori praktične i udobne cipele za sve one žene koje se u svakodnevnom životu prečesto osećaju prisiljeno da nose vrlo visoke potpetice. “Želela sam cipele koja mogu da se nose danju i noću i da funkcionišu sa bilo kojim stajlingom.” Kolekcija sadrži K-Cruz, čizme od zmijske kože u boji mahagonija, a K-Jesse – čizme u bež boji inspirisane vestern stilom. Ali tu je i nešto “posebno”: K-Slingback, cipele s niskom petom od zmijske kože i K-Slide, crna sandale, minimalističke i elegantne.

Lansiranje kolekcije zakazano je za 2. februar. Pored toga, 15% prodaje otići će u dečju istraživačku bolnicu St. Jude.