Street style: kako nositi prsluk na golo telo

Ako su vas vreli letnji dani iznenadili, ali ne želite da se rastanete od svog omiljenog prsluka, postoji izlaz: isprobajte njegov smeli stil na golom telu.

Koža, svila ili teksas – postoji puno opcija. Prikupili smo najbolje street style stajlinge koji će vam pokazati kako efikasno kombinovati prsluk ovog leta.

Najočiglednija opcija za vruće leto je izduženi prsluk koji se može nositi poput haljine. Da biste na pravi način kombinovale ovaj model preporučujemo vam da odaberete odgovarajuće papuče i diskretne modne dodatke. Nežne puderaste nijanse su posebno popularne ovog leta: prašnjava ružičasta ili svetlo ljubičasta. Još jedna dobitna opcija je kombinacija sa teksasom. Teksas će biti odličan saveznik za svaku priliku, a kombinacija kožnog prsluka i svetlih pantalona od teksasa spasiće vas u trenutku kada nemate šta da obučete.

Prozračna i svestrana kombinacija prsluka i suknje srednje dužine nikako nije formalni kodeks oblačenja. Preporučujemo da uz prsluk odaberete plisirane suknje, asimetrične modele sa aplikacijama ili prozirne verzije od organze. Romantično raspoloženje  naglasiće cipele sa kitten potpeticom i geometrijske torbe.

Inspirativne primere pogledajte u galeriji fotografija.