grazia

Vesti

Supermodel Bar Rafaeli osuđena zbog utaje poreza

Bivša devojka Leonarda Dikapria osuđena je u Tel Avivu.

Supermodeli se često ne nađu na optuženičkoj klupi (možete se setiti samo tvrdoglave prirode Naomi Kembel, zbog koje je svojevremeno platila), pa je slučaj Bar Rafaeli postao prava senzacija za modnu industriju.

Izraelski sud osudio je lokalnu divu na devet meseci društveno korisnog rada, a njenu majku na 16 meseci zatvora, okončavši dugotrajni slučaj utaje poreza koji je ocrnio sliku nekada obožavane nacionalne ikone.

Rafaeli (35) i njena majka osuđene su u julu zbog utaje poreza zbog prihoda od 10 miliona dolara. Njima je takođe naloženo da plate 1,5 miliona dolara povrh milionskih nepodmirenih poreza zbog države, prema sporazumu o priznanju krivice koji je sud prihvatio. Dugotrajna afera, zasnovana na međunarodnom prihodu slavne manekenke i pokušajima porodice da umanji njene veze sa Izraelom, oštetila je njenu dobro izgrađenu sliku u javnosti kao nezvaničnog ambasadora te zemlje. (Prošle godine je bila domaćin Pesme Evrovizije). Pored manekenske karijere u svojoj zemlji, Rafaeli je i popularni TV voditelj.

foto:elle.ru

 

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem