Svi govore koliko je divna Louis Vuitton haljina Megan Markl ali ona nosi i značajnu poruku

Megan Markl i princ Hari, ovog utorka prisustvovali su dodeli Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope nagrada za 2022. u Njujorku, i – vau – uradili su to sa stilom.

Za tu priliku, Markl je oduševila u custom Louis Vuitton haljini golih ramena i dugih rukava, koja je suptilno podsećala na siluetu njene venčanice.

Ova haljina, međutim, ima elegantan draperija momenat  u suknji i savršeno pozicioniran izrez kako bi se bolje videle cipele. Održavajući stvari klasičnim, Megan se odlučila za par vanvremenskih crnih lakovanih potpetica i uparenu clutch torbu, upotpunjujući svoj izgled sentimentalnim dodirom: prstenom od akvamarina koji je nekada pripadao Harijevoj pokojnoj majci, princezi Dajani.

Sa kosom skupljenom u nisku punđu i besprekornom šminkom kao i uvek, ovo bi mogao biti jedan od njenih najboljih izgleda do sada.

Međutim, bilo bi nemarno da ne spomenemo da je ovo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu koji je par imao od kada je objavljen trejler njihovog novog Netfliks dokumentarca Hari i Megan, a sa tim dolazi i činjenica da će sve oči biti uprte u njih – još više nego inače. Svi znamo da se Megan Markl oblači sa određenim ciljem, da svaki predmet koji izabere priča jedinstvenu priču, pa zašto bi ova noć bila drugačija?

Dok se bela boja redovno pojavljuje u vojvotkinjinoj garderobi – odabir da je sada nosi mogao bi biti simboličan. Svi znamo kakav uticaj i dobrobit boje mogu imati na naše raspoloženje. U hromoterapiji, takođe poznatoj kao terapija bojama, kaže se da bela privlači „pozitivnu duhovnu energiju i neguje čistoću onoga ko je nosi“, a nošenje belog je izjava mira.

U galeriji vaš čekaju sve fotografije, dok u nastavku teksta možete pogledati najavu njihovog dokumentarca.

Foto: Profimedia, video: youtube

Priredila: T.M.