Svuda zajedno: Prijanka Čopra i Nik Džonas učestvuju u kampanji Feed

Poznati par učestvuje u dobrotvornom projektu!

Par je nedavno napustio svoj dom u Los Anđelesu kako bi proslavio hinduistički festival Divali u Londonu. Ali Prijanka i njen 28-godišnji suprug Nik su tokom odmora najavili svoj dobrotvorni projekat. „Nik i ja smo počastvovani što smo deo ovogodišnje kampanje Feed“, napisala je 38-godišnja bolivudska zvezda. Za kampanju, glumica i njen suprug dizajnirali su torbe koje se mogu kupiti na sajtu fonda koji pomaže u obezbeđivanju hrane za porodice sa malim prihodima.

Prijanka je objasnila da ona i njen prijatelj Nik Lauren, osnivač Feed Foundation, žele da podignu svest o gladi.

„Svaka kupovina torbe pomaže u obezbeđivanju školskih obroka deci u nevolji širom sveta“, napisala je zvezda na svom Instagramu, dodajući da je cilj brenda ove godine da obezbedi najmanje 300.000 školskih obroka u okviru praznične kampanje.

Čopra je pozvala svoje fanove da „ove godine odaberu dobrotvorne svrhe umesto poklona“. Naglasila je da Feed takođe ima torbe, nakit, rukotvorine i još mnogo toga. U reklami Prijanka sedi u satenskoj suknji, udobnom džemperu i čizmama držeći Nika za ruku.

U liniji torbi Feed nalazi se narandžasta kožna torba, velika platnena tašna sa platnenim ručkama za putovanja ili sport i dve platnene torbe u beloj i kaki boji.