MODA / Vesti

Vesti

Teniserka Naomi Osaka novo je lice Louis Vuittona

Teniska šampionka Naomi Osaka postala je novo lice modne kuće Louis Vuitton.

Japanska teniserka i najplaćenija sportistkinja na svetu glumila je u novoj reklamnoj kampanji Louis Vuittona za proleće / leto 2021. Osaka je pokazala razigranu mini haljinu koja je odražavala ljubav teniserke prema živim bojama i grafikama.

„Naomi je izuzetna žena koja predstavlja svoju generaciju i takođe je uzor mnogima. Njena karijera i uverenja su inspirativni. Divim se Naomi, ona uvek ostaje verna sebi i ne odriče se svojih vrednosti “, prokomentarisao je Nikolas Geskjer saradnju.

„Pored tenisa, moja najdublja strast je moda i nema brenda koja je ikoničniji od Louis Vuittona“, kaže Osaka. – Velika mi je čast što sarađujem sa Nikolasom – on je dizajner kome se već dugo divim, a takođe imamo obostranu ljubav prema japanskoj kulturi i stilu. Postati globalni ambasador brenda za mene je stvarni san “.

Izuzetno je zanimljivo posmatrati Osakin brzi uspon do sportskog Olimpa. Samo kvalifikovana za takmičenje na svom prvom Grand Slam-u 2016. godine, Naomi je dva puta osvojila US Open i Australian Open u dve godine. Pored toga, gledanje njenog stila je jednako uzbudljivo. Na primer, tokom svog nastupa na Otvorenom prvenstvu SAD prošle godine, gde je osvojila svoju treću Grand Slam titulu, atletičarka je nanizala niz maski za lice u znak počasti crnim žrtvama policijske brutalnosti.