The Row jesen-zima 2021: duge pantalone i naglašena ramena u ženskoj i muškoj kolekciji sestara Olsen

Kako poznate bliznakinje vide predstojeću zimu za oba pola?

 

Sestre dizajnerke Ešli i Meri Kejt Olsen zadužene za sopstveni brend The Row, “žure sa stvarima”. Iako su ostali brendovi oprezni, gledajući trenutnu situaciju sa pandemijom, one objavljuju lookbook sa kolekcijom pre svih – Njujorška nedelja mode započinje tek sredinom februara.

Pored toga, preduzimljive sestre su prvi put kombinovale prezentaciju ženske i muške kolekcije, naizmenično smenjujući sltajlinge. A u odnosu na muški stil, naprotiv, zakasnile su – evropske kolekcije u ovom segmentu odavno su prikazane.

Ova kombinacija muškog i ženskog pola nova je poslovna strategija za bliznakinje: u budućnosti planiraju da prikazuju kolekcije The Row dva puta godišnje, u januaru i junu. I gledajući sledeću jesen 2021. u The Row-u, postaje očigledno zašto – muške i ženske stvari izgledaju zamenljivo. Jedina razlika je u tome što se pantalone „za njega“ sužavaju do dna, a „za nju“ – ostaju preširoke.

Minimalistički kroj i ogromne količine tkanine koje se „vuku“. Same sestre su se proslavile oblačenjem odeće u koju se bukvalno utapaju. Glavni materijali su vrhunska vuna od dvostrukog filca za gornju odeću, flanel za odela i teksturna trikotaža sa kašmirom. Sve tkanine ne samo da izgledaju, već su i zaista veoma luksuzne.