Tommy Hilfiger slavi 35. godišnjicu Icons kolekcijom

Američki dizajner vraća se svojim nautičkim korenima za posebnu Icons liniju proleće/leto 2020.

Tommy Hilfiger slavi 35. godišnjicu brenda tako što je dizajne vratio u svoje nautičke korene u specijalnoj kolekciji za proleće/leto 2020 Tommy Hilfiger Icons. Linija ženske odeće sadrži niz crvenih, belih i plavih odevnih komadima sa prugama s potpisom brenda koji se pojavljuju na vunenim blejzerima i majicama s kratkim rukavima, zajedno sa pantalonama, sportskim patikama i vezenim jaknama.

Modeli Vini Harlov, Kendis Svonpoel i Hana Ferguson odabrane su za zaštitna lica koja će predstavljati kolekciju. Predivne i samouverene, svaki od tri modela sarađuje s dizajnerom skoro deceniju, te su one prikladne da postanu Hilfigerove ikone. Kolekcija je inspirisana dugogodišnjom ljubavlju prema jedrenju donoseći razigrane, nautičke elemente u novoj verziji. Kolekcija donosi sofisticirane opcije koje su u svojoj srži bezvremenske. Klasični elementi ugrađeni su u kolekciju u obliku breton pruga, zašiljenih dugmadi i ponavljajuće grafike sa zastavicama “icons”.

Tommy Hilfiger Icons je mladalačka kolekcija sa avanturističkim duhom, ali još uvek verna korenima brenda.

Tommy Hilfiger Icons kolekcija biće dostupna putem interneta i u odabranim prodavaonicama Tommy Hilfiger širom sveta od marta 2020. godine.