Torbe sa perjem u kolekcijama proleće/leto 2020

Perje je jedan od glavnih trendova sezone proleće/leto 2020.

Dizajneri su perjem počeli da ukrašavaju haljine za letnje zabave, sandale i sve vrste torbi – od mini novčanika do voluminoznih modela. U kolekcijama brendova možete pronaći modele za svaki dan i klač modele za večernje događaje, a na Instagram profilima streetstyle zvezda postoji desetak načina da u svoju garderobu uvrstite lepršavu torbu ukrašenu perjem egzotičnih ptica.

Na primer, modna blogerka Leoni Hane predlaže da nosite ove torbe u kombinaciji sa svilenom pidžamom i razigranim mini haljinama. Aksesoar sa perjem u duhu 1920-ih lako će povećati stepen svečanosti i promeniti čak i najosnovniju odeću.

Ovog leta Valentino nudi da stilizuje belu pamučnu haljinu sa spektakularnom torbom i pletenim sandalama grčkog stila, Loewe kombinuje crnu haljinu u duetu sa lepršavim torbom u nijansi prašnjavo ružičaste, a Staud bira trobicu mlečno bele boje ukrašenu nežnim perjem, koji će postati najbolji prijatelj letnjeg looka.

Torbe sa ekstravagantnim perjem obožavaju devojke koje vole biti u centru pažnje. Dakle, ogromna torba Dries Van Noten sa dramatičnim crnim perjem nesumnjivo će privući oduševljene poglede.

U galeriji pogledajte najlepše modele iz najnovijih kolekcija.