Torbe sa ručkama od bambusa – modna investicija za leto

Tokom 1947. godine, usled nedostatka materijala, dizajneri su počeli da koriste nestandardna rešenja u svojim kolekcijama.

Dakle, dizajner Gučio Guči osmislio je novu torbu sa bambusovim ručkama, koja je kasnije postala kultni modni dodatak brenda. Za 70 godina, torbe sa ručkama od bambusa nisu izgubile na važnosti, već su naprotiv, još više ukorenjene u DNK brenda, stičući nova stilska rešenja zahvaljujući Alesandru Mikeleu.

U novoj sezoni proleće/leto 2020. mnogi brendovi su bili inspirisani prirodnim materijalom i predstavili su moderne torbe sa bambusovim ručkama koje će ukrasiti bilo koji ormar. Torbe sa ručkama od bambusa izazivaju asocijaciju na letnju toplinu i egzotične obale. Ali nemojte potcenjivati ove modne dodatke, oni su prilično praktični za upotrebu u gradskom ritmu života. Dakle, dok je popularna torba Cult Gaia pogodnija za šetnje pored mora, onda je mala pravougaona Miu Miu savršena za svakodnevni izgled.

Ljubitelji jednostavnih oblika i lakonskih šema boja mogu pronaći savršene minimalističke torbice sa ručkama od bambusa u Prada kolekciji, a devojke koje više vole stil Džeki Kenedi mogu pogledati nove Gucci bambus torbe.

foto:vogue.ua