Total white: 5 kombinacija koje prate letnje trendove

Bela boja može biti klasik svih vremena, ali sa pravim kombinacijama izgleda apsolutno moderno.

Možda potpuno belo zvuči kao uobičajeni izbor za leto. Ali bela, poput crne, ima moć da uvek prati trendove svake sezone, tako da nikada ne izlazi iz mode. Linije koje odaberete, dodaci, tkanine uvek čine razliku, zato su beli komadi odlična investicija u vašu garderobu.

Proučavajući trendove za leto 2021, predlažemo najmoderniji total white look koji treba kopirati sada:

Beli plise

Bijele nabrane tkanine sa grčkom linijom poistovećuju se s letom i daju sofisticiranije raspoloženje bilo kom izgledu. Izaberite za svoj ormar plisiranu maksi haljinu ili komplet sa nabranim gornjim delom i midi suknjom.

Neobični izrezi

U svojoj garderobi definitivno imate belu maksi haljinu, ali modeli koji se ističu ovog leta su krojevi sa neobičnim izrezima. Proverite da li su izrezi na mestima koja laskaju vašoj silueti, na primer oko struka.

Prevelike linije

Kombinacija belog gornjeg dela i pantalona ne zvuči tako posebno. Ali kada gornji deo ima puf rukave, a pantalone su široke, to potpuno menja proporcije na telu i stvara savršenu odevnu kombinaciju za letnje dane.

Bela haljina i pletena torba

Ako imate belu lanenu haljinu, kombinujte je u gradu sa pletenom torbom za plažu. Torbe od rafije su i ove godine jedan od najboljih letnjih trendova u koji vredi ulagati.

Haljina sa puf rukavima

Bela haljina sa puf rukavima sama po sebi je toliko impresivna da joj nije potrebno dodatno stilizovanje. Sa jednostavnim sandalama koje su moderne ove sezone dobićete odevnu kombinaciju idealnu za šetnje gradom tokom dana.