7 prolećnih komada koji će instant podići svaki stajling

Izgledati prefinjeno – to je uvek cilj. Čak i sa manjim budžetom, uz malo stila lako se može postići estetika imućne devojke. Ipak u neke komade vredi investirati, jer odeća koja je napravljena po višim standardima, od kvalitetnijih tkanina imaće duži vek trajanja. Mudrim biranjem mogli biste da posedujete takvu garderobu do kraja života.

Prepoznavanje kvalitetnih stvari je ključno. Poslednja stvar koju želite jeste da neozbiljno trošite novac. Dakle, proleće nam se približava, te vam skrećemo pažnju na komade za koje mislimo da vredi uložiti malo više. Suzili smo izbor na osnovne uzorke, od trench kaputa do blejzera, cipela i farmerki, kako bismo vas pametno sproveli kroz sezonu pred nama ( i svaku narednu).

Naravno, ovo uključuje razmatranje nekih dizajnerskih opcija (koje možda inače ne uzimate u obzir), ali ne morate potpuno ni okrenuti leđa popularnim high street radnjama. Mnogi pristupačni brendovi sada nude plemenitije komade vrhunskih izrada, koje sadrže i stil i kvalitet. Iako bi mogli biti malo skuplji od onoga što biste obično očekivali od tog brenda, oni će i dalje predstavljati pristupačniju opciju za ono što ćete dobiti.

Posetite našu galeriju za sedam prolećnih modnih trendova vrednih ulaganja. Osećamo da su ovo komadi koje ćete voleti i nositi veoma,veoma dugo.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović