Trbušnjaci na trudničkom stomaku Adrijane Lime

Od trenutka kada je objavila svoju trudnoću, Rijana nam je dobro stavila do znanja da se neće podčinjavati stilu namenjenom za trudnice, već da će ostati dosledna sebi i svom odvažnom stavu i stilu do samog kraja.

I dok je neke prilično šokiralo zvezdino otkrivanje stomaka u skoro svakom javnom outfitu, kao i cut-out forme kojima se najčešće priklanja tokom ovog blaženog perioda, drugi su to shvatili kao malu modnu Rijaninu revoluciju u korist svih budućih trudnica.

Adrijana Lima koja je nedavno objavila svoju treću trudnoću, podržala je ovu zanimljivu ideju crnom mini haljinom sa cut-out detaljima koji su joj otkrivali stomak. Noseći ovu Alexander Wang kreaciju uz duboke, kožne crne čizme, prošetala je modnom pistom brenda povodom Fortune City show-a.

Pored samog dizajna, koji je stavio 40-godišnjeg Victoria’s Secret modela u sam centar pažnje događaja, ono što je posebno privuklo pažnju su njeni trbušnjaci koji su se održali i na trudničkom stomaku. Prilično fascinantno? 

Adriana je poslednjom objavom na Instagramu otkrila i pol svog trećeg deteta, te nakon dve devojčice koje ima sa našim košarkašem Markom Jarićem, sada očekuje sina sa Andre Lemersom.

Dok se pitamo da li ovaj trudnički stil postaje trend?, posetite našu galeriju za vizuelni utisak čitavog outfita.

U nastavku teksta pogledajte i simpatičan video otkrivanja pola Adrijanine treće bebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Foto: Instagram

Priredila: T.M.