Trudnički stomak u prvom planu: Sijena Miler pokorila crveni tepih na otvaranju Nedelje mode u Londonu

Glumica je Schiaparelli kreacijom istakla ono što joj je u ovom trenutku najvažnije.

U želji da napravi britanski pandan Met Gali, modna urednica američkog Voguea organizovala je, uoči početka Londonske nedelje mode, u pozorištu Drury Lane glamurozni event Vogue World: London, koji je okupio brojne celebrity zvanice.

Iako se Mod Apatou pojavila u venčanici, a događaj svojim prisustvom uveličale glumačke veličine poput Kejt Vinslet, Brajana Koksa, Mejsi Vilijams i Damijana Luisa, apsolutno su sve oči bile uprte u Sijenu Miler i to s dobrim razlogom.

Glumica je, krenuvši Rijaninim stopama, modnom kreacijom istakla trudnički stomak u prvi plan, obukavši Schiaparelli top i pufnastu suknju, cipele istog brenda i crne najlonke. Na događaj nije došla sa partnerom sa  kojim čeka bebu, manekenom i glumcem Olijem Grinom (da napomenemo da je mlađi od nje 15 godina), ali jeste sa bivšim suprugom, sa kojim ima jedanaestogodišnju ćerku Marlou, glumcem Tomom Sturidžom i njegovom sadašnjoim devojkom, dizajnerkom i modnom influenserkom Aleksom Čang.

Iako je cela kreacija delovala zabavno jer je podsećala na kolač od šlaga, Sijena ju je nosila sa pravim stavom – uz osmeh pun samopouzdanja.

Tekst: J. M.

Fotografije: Profimedia