Ulična moda + umetnost: art projekat Ralph & Russo u Londonu

Street fashion!

Meka ulične umetnosti u Londonu, boemski okrug Shoreditch – najbolja scena za modno-umetnički projekat koji možete zamisliti.

Ralph & Russo je izabrao ovo mesto da predstavi svoj koncept u formatu 360 ART – na istoj lokaciji istovremeno su radili i fotograf i moskovski modni ilustrator Alena Lavdovskaia. Ova simbioza se pokazala na živopisnom snimanju, na kojem možete videti glavne trendove tekuće sezone – opustite se i inspirišite se ovim snimcima pre planirane kupovine.

Ako je u pitanju londonska moda, kontrastne kombinacije, udoban kroj i karirani print u svim svojim varijacijama odmah se pojavljuju pred vašim očima. Sve su ove komponente na vrhu liste prolećnih trendova.

Dobar primer: ako je voluminozna jakna, onda u kombinaciji sa dugim suknjama, a ako je haljina, onda budite sigurni da su kratke i sa masivnim patikama. Što se tiče kariranog printa, najbolje je ako je štampa kombinovana sa drugim geometrijskim uzorkom. Idealna jednačina je pruge + karo.

Uzgred, ko je rekao da možete da blistate samo u posebnim prilikama i samo uveče? Obucite svoju blistavu haljinu čak i tokom dana.

foto:elle.ru