Unuka Grejs Keli – Šarlota Kaziragi u očaravajućoj reklami Chanel

Debitantska kampanja uz učešće kraljevske ličnosti autorstva legendarnog dvojca Inez & Matadin.

Scenografija prve reklamne kampanje Šarlota Kaziragi kao ambasadorke brenda Chanel bili su pejzaži njene rodne kneževine Monako. Fotografi su danonoćno snimali, a poslednji snimak kolekcije proleće/leto 2021. objavljen je u crno-beloj tehnici i u boji. I ovo je prva vest iz modne industrije koja se proširila medijima 1. januara!

Još jedna simbolika mesta – većina snimaka je napravljena u vili La Vigie – dugo je iznajmljivao bivši kreativni direktor Chanela Karl Lagerfeld, blizak prijatelj Šarlotine majke, princeze Karoline od Monaka.

Početkom decembra, Chanel je najavio da će se Šarlota Kaziragi pridružiti zajednici francuskog brenda i pridružiti listi ambasadora koja već uključuje Kristen Stjuart, Marion Kotjard i Lili-Rouz Dep. Sama Kaziragi je u svom pozdravnom govoru pohvalila trenutnu Chanelovog kreativnu direktorku Viržini Viar za „njeno spretno rukovanje kućnim kodovima“.

„Ono što je sjajno u ovoj kolekciji je to što je ovo savršen ženski ormar“, dodala je Šarlota. „Bilo mi je drago da isprobam ove stvari za snimanje i veoma sam uzbuđena što sam to uradila u La Vigie, kući na brdu koje je draga meni i Karlu.“

Pored toga, La Vigie je poslužila kao mesto održavanja venčanja za Šarlotu Kaziragi 2019. godine, za koje je nosila belu satensku prsluk-haljinu iz modne kolekcije Chanel 2019 – najnoviju koju je dizajnirao Lagerfeld.