Upoznajte Iconic Women, prvu Lacoste kolekciju posvećenu ženama

U čast Simone Thion de la Chaume, pionira ženskog golfa i teniske legende Suzan Lenglen, Lacoste u ovoj kolekciji predstavlja žensku eleganciju u pokretu.

Dugo poznat po svojim elegantnim dizajnima inspirisanim sportom, Lacoste je upravo lansirao kolekciju Iconic Women, prvu kolekciju posvećenu ženama modne kuće koja je napravljena za savremene žene današnjice.

Unoseći u igru urbanu i elegantnu estetiku, kolekcija Iconic Women inspirisana je sportskim ikonima – šampionkom golfa Simone Thion de la Chaume i teniskom legendom Suzan Lenglen. Oživljavajući duh legendi u savremenom dizajnu, kolekcija ističe siluete koje su bezvremenske, elegantne i svestrane, gde Lacoste podstiče žene da pronađu i izraze svoju individualnost kroz svaki komad. Unutar kolekcije pronaći ćete niz svestranih silueta koje se lako uklapaju u vašu postojeću garderobu. Predstavljeni su i novi dizajni – Flowy Piqué polo majica i džemper Buttoned Polo Shirt. Ostali dizajni u kolekciji uključuju džempere i dukseve u raznim printovima i bojama.

Majice Lacoste sada takođe dolaze sa čistim dizajnom koji sadrži ikoničnu maskotu krokodila u novom dizajnu, dok je džemper „Colourblock Knit Crew Neck“ zabavan novi dodatak koji će osvetliti garderobu svojim vizuelno prijatnim geometrijskim dizajnom. Da ne zaboravimo, prateće suknje i pantalone promoviše lakoću pokreta, udobnost i stil. Za krajnji dodir, Lacoste takođe otkriva seriju torbi, uključujući dvobojni dizajn i Croco Crew Grained torbu koja je dostupna u različitim bojama, a sadrži reljefni Lacoste logo.