Uz novu Deichmann kolekciju ostanite verni sebi

 „Be You“ je prizma kroz koju je Deichmann predstavio svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2023 – prizma koja slavi različitost stilova i ukidanje svih modnih pravila osim jednog – da nosiš ono što se tebi dopada, koliko god drugima izgledalo neobično i neustaljeno.

A jesenja Deichmann kolekcija nam donosi priliku za izražavanje naše autentičnosti kroz razne stilove – od lofaerica u raznim bojama, pa sve do ravnih chunky čizama i čizama na štiklu. Pronađite svoju kombinaciju i neka moda bude vaš lični odraz, jer ono što je zaista u trendu danas jeste biti svoj.

A kao što smo mogli da čujemo na Deichmann tradicionalnom brunchu od strane paneliste influensera Alekse Todorovića, prava moda leži u pronalaženju sopstvenog stila

Na panel diskusiji smo čuli i poznatu stilistkinju Vanju Pantin i njen stav o tome kako nas današnja moda oslobađa od tradicionalnih pravila. “Moda je mnogo više od praćenja trendova” rekla je. “To je način izražavanja, način da se pokaže ko ste i kako se osećate.”

Modna influenserka Jovana Arsić je dodala kako već ima izgrađen stil i objasnila zašto ne treba da se odstupa od svojih želja zbog drugih.

U ovoj diskusiji je bilo značajno i prisustvo psihološkinje Vesne Đukić koja je naglasila da lični izbor odeće može imati pozitivan uticaj na naše emocionalno stanje i samopouzdanje. “Kada se osećamo udobno u onome što nosimo, to ima direktan uticaj na naše mentalno zdravlje i samopouzdanje” rekla je ona.

Ova jesen nije samo promena sezone, već i savršena prilika da posetite Deichmann radnje i ne propustite priliku da budete deo ove magične priče.

Foto: Goran Srdanov