Veoma provokativno donje rublje od Rijane za Dan zaljubljenih

Sve boje i veličine!

Dugoročno planiranje. To je ono što razlikuje uspešnu i preduzetničku poslovnu ženu, što se, naravno, u 2019. godini može pripisati Rijani.

Dok je ceo svet zaspao od isparavanja šampanjca i tek shvata da je već 2020. godina, pevačica je spremna za Dan zaljubljenih. Njen brend Savage x Fenty već je objavio prazničnu kolekciju sa dizajnerom Adamom Selmanom: sama temperamentna osnivačica, kao i modeli Džoan Smals, Paloma Elseser, Adesuva Aigevi i Fifani Lu, glumile su u senzualnoj reklamnoj kampanji kapsula kolekcija.

Praznična kapsula Savage x Fenty sadrži 19 „intimnih“ predmeta garderobe, a opšti koncept je Selmanovo obožavanje samopouzdanih žena koje se ne plaše da prihvate sopstvenu definiciju seksualnosti. Čipka, patentni zatvarači, i mašne – čini se da je ovaj donji veš namenjen otkrivanju senzualne strane svake žene. “Nisam mogla da zamislim nikoga drugog osim Adama za prvu dizajnersku saradnju Savage x Fenty”, rekla je Rijana. „Adam simbolizuje glavne strane brenda: zabavu, razigranost i seksualnost.“