“Victoria’s Secret” model Rome Strajd je trudna

Holandski supermodel i “anđeo” Victoria’s Secret brenda, Rome Strajd prvi put će postati majka.

Devojka je dobre vesti objavila na svojoj Instagram stranici, objavivši sliku sa zaobljenim stomakom. Pored toga, Rome je podelila iskrene detalje svog problema, zbog kojih dve godine nije mogla zatrudneti – devojki je dijagnostikovan sindrom policističnih jajnika. “Pre dve godine, lekari su mi dijagnostikovali sindrom policističnih jajnika. Bila sam vrlo razočarana jer je osnivanje porodice moj najveći san. Bila sam veoma uplašena, jer su mi lekari rekli da ću teže imati decu na prirodan način … Tada sam počela da proučavam PCOS i došla sam do zaključka da moj slučaj nije tipičan. Razlog za moje probleme bio je stres u kome se moje telo stalno nalazilo” napisala je Rome na Instagramu.

Romi je takođe priznala da nikada nije osećala da je pod stresom, ali njeno se telo neprestano borilo zbog užurbanog životnog rasporeda: stalni letovi koji su menjali bioritam, svakodnevni trening i ograničenja ishrane doveli su do razvoja sindroma policističnih jajnika. “Mislim da sam vršila veliki pritisak na svoje telo. Moja težina nije bila dovoljna da moje telo pravilno funkcioniše i može da izdrži stalna putovanja … Došla sam do zaključka da treba da radim mnogo manje intenzivne treninge, da ne ograničavam ishranu , opuštam se češće i dobro se brinem o sebi“, dodala je Rome.

Rome je takođe rekla da je isprobala neke prirodne suplemente i akupunkturu. Počela je više vremena da provodi sa porodicom u Holandiji. Kao rezultat toga, njen ciklus se vratio u normalu, nakon čega je saznala da će uskoro postati majka. “Želim reći ženama koje pokušavaju zatrudneti: verujte u sebe, budite ljubazne prema sebi i svom telu, ne dozvolite da loše misli prevladaju nad vama”.