Viktorija Bekam otkriva zbog čega su Dejvid i ona ranije konstantno usklađivali outfite

Posh je priznala da bi više volela da je i sada tako…

Viktorija i Dejvid Bekam bi sada mogli biti sinonimi za stil, klasu i glamur, ali, verovatno je pošteno reći da to nije uvek bio slučaj.

Međutim, istini za volju, kada su se Posh i Becks tek uspinjali na showbiz lestvici bili su poznati po svom zabavnijem i hrabrijem načinu odevanja. A kada to kažemo najviše mislimo upravo na njihove koordinisane outfite.

U slučaju da se ne sećate, neki od Dejvidovih i Viktorijinih najpoznatijih matching kombinacija uključuju neobične ansamble koje su nosili na venčanju, kao i sve one kožne koje nosili krajem 90-ih.

Nakon toliko godina, gostujući pre nekoliko dana u emisiji “Tonight Show” Viktorija je otkrila zbog čega su Dejvid i ona nosili slične stajlinge. “To je u to vreme izgledalo kao dobra ideja“, rekla je Viktorija i dodala: “Mislim da je u svemu bilo prisutno dosta naivnosti, mi tada nismo dobro poznavali modu.“

Iako je sada uspešna modna dizajnerka koja dobija isključivo hvalospeve za svoje elegatne stajlinge, Viktorija otkriva da bi volela da sada poseduje jednaku dozu samopouzdanja i da se jednostavno zabavlja u oblačenju: “Samo smo se zabavljali sa odećom, što je, iskreno govoreći, onako kako bi i trebalo da bude“, priznala je. “Zaista bih volela da sada imam hrabrosti da i sada to više činim.”

U galeriji pogledajte ikonične retro lookove Posh i Becks koji će vas vratiti u neka druga vremena.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević