Vikorija Bekam i Spice Girls ponovo se sastaju da proslave Pride

Da, da, dobro ste pročitali. Grupa koju smo voleli tokom naših tinejdžerskih godina, čuvene Spice Girls, ponovo su spremne da “zig-ah-zig-ah-ing” (ako vam nije jasno, ponovo poslušajte pesmu Wannabe), i ovog puta sa zajedničkim ciljem da proslave Pride 2021.

Viki je zajedno sa Scary, Sporty, Ginger i Baby kreirala i prodaje majice ograničenog izdanja koje simbolizuju moto “living your best life”.

„Pride za mene predstavlja povod za otvorenost prema sebi i naša majica ove godine je krajnji podsetnik“, rekla je Viktorija.  

„Spice Girls su otvoreno pevale o prihvatanju, razumevanju i slobodi“. Sav prihod od majica i torbica, na kojima je u duginim bojama napisano „Proud and Wannabe Your Lover” biće doniran Albert Kennedy Trust-u organizaciji koja se bori za prava LGBTQIA+ beskućnika u Engleskoj.

Poznata dizajnerka je takođe prošle godine proslavila Pride, stvarajući Victoria Beckham X Pride majice, inspirisana albumom Listen Without Prejudice koji je objavio George Michael 1990. godine da bi aktivno podržala LGBTQIA+ zajednicu i njihove borbe za priznavanje i jednaka prava.