Viktor & Rolf predstavlja kolekciju pod nazivom „Change“

Hrabri dizajnerski duo Viktor & Rolf ne poznaje granice i pravila i ne boji se eksperimentisati u svojim kolekcijama.

U poslednje dve kolekcije brenda videli smo baroknu raskoš, smešne slogane i izraze slenga, zatim su dizajneri napravili kolekciju u potpunosti od recikliranog materijala preostalog iz prethodnih sezona, a sada njihov kreativni um pokušava da prikaže promene sa kojima se sukobio svet u poslednja četiri meseca.

Kolekcija se zove „Change“, a kratki video objašnjava svih devet odevnih komada koji tumače nedavne događaje.

Započinje tamnoplavom satenskom haljinom na kojoj vidimo sive oblake. Jer u ovom trenutku svet je potisnut izolacijom i nedostatkom društvenog i kulturnog života. Za drugu haljinu se kaže da se nosi “samo kod kuće”, a predimenzionirani viseći rukavi simbolizuju gravitaciju trenutka, koji nas snažno uvlači u sebe i u ono što se događa. Svaki od devet odevnih predmeta detaljno je objašnjen – nešto što predstavlja plus za digitalno prikazivanje kolekcije, jer možete obratiti pažnju na svaki detalj, a to je teško učiniti tokom revije uživo.

U našoj galeriji pogledajte šta se rodilo iz avangardne perspektive Viktor & Rolf, a u videu se detaljno upoznajte sa idejom svakog odevnog komada iz couture kolekcije.